Schär. Made with the best of us.
W Schär od 1922 r. wierzymy, że bez względu na to, jak bardzo rzeczywistość wokół nas się zmienia, jedzenie zawsze będzie miało moc zbliżania nas do siebie i w ostatnim czasie mogliśmy dać temu dowód. Dlatego jesteśmy bardziej pewni niż kiedykolwiek, że każda osoba ma swoje unikalne, niezastąpione miejsce przy stole. Najlepszym sposobem, aby wszyscy poczuli się jak w domu, jest przygotowanie posiłku, który uwzględnia każdego z osobna. Dlatego w Schär dostosowujemy się do unikalnych gustów i potrzeb używając wyłącznie najlepszych zbóż i ziaren. Najważniejsze jest dla nas nie tylko tworzenie produktów bezglutenowych, ale także wytwarzanie ich z wykorzystaniem tego, co w nas najlepsze.

Nasze wartości
Jakość: Jakość zawsze była i będzie w centrum wszystkich naszych działań. Od wyboru najlepszych bezglutenowych zbóż po wspólnie spędzony czas – to, co otrzymujemy zależy od tego, co wcześniej daliśmy z siebie. Dostarczamy wyjątkową paletę składników bezglutenowych na talerze naszych konsumentów i zapraszamy ich do wspólnego spędzania czasu przy stole.
Pasja: Od współpracujących z nami rolników po mistrzów sztuki piekarniczej: robimy to, co robimy z miłości do rzemiosła. Praca nas pasjonuje i jest obecna na każdym etapie – od koncepcji, przez proces tworzenia po wypiek.  Zawsze wierzymy, że pasja jest jeszcze ważniejsza, niż dążenie do doskonałości.
Bliskość: Jesteśmy blisko naszych konsumentów, ponieważ wiemy, że ich potrzeby i upodobania ciągle się zmieniają. Chcemy być częścią tej zmiany. Bycie blisko to jedyny sposób, by zajść bardzo daleko.
Kreatywność: Kreatywność jest naszym najlepszym sposobem na doskonalenie i innowacyjność. To mała, magiczna iskierka, która rozgrzewa nasze piekarniki i pozwala nam dostarczać pyszne bezglutenowe posiłki prosto na Twój stół.
Razem: Sensem naszej pracy jest łączenie ze sobą wyjątkowych osób poprzez jedzenie. Osób, które dzięki swoim unikalnym gustom czynią wspólne posiłki bogatszymi.

Newsletter
close slider

Zapisz się do newslettera